Esti student sau absolvent?

Grup european de top. Colaborare internationala. Alegi ce ti se potriveste.

Stim cat este de important sa acumulezi experienta practica in timpul studiilor universitare si sa aplici notiunile teoretice intr-un mediu real de lucru. De aceea, noi iti facilitam trecerea de la mediul academic la mediul profesional, oferindu-ti acces deschis la experienta noastra europeana, la modul nostru dinamic de lucru, la cultura diversa - care incurajeaza diferentele individuale - si la cunostintele celor mai buni profesionisti ai nostri.

Scrie-ne la jobs@unicreditleasing.ro.

STAGII DE PRACTICA LOCALE

Stagiul de practica este un program adresat studentilor care doresc sa parcurga un stagiu profesionist. Se deruleaza pe parcursul a minimum trei saptamani si implica activitati concrete.

Asteptam cu interes sa primim aplicatia ta constand in CV si scrisoare de intentie prin e-mail, la adresa internship@unicreditleasing.ro.

Suntem interesati sa stim cat mai in detaliu care sunt motivele pentru care esti interesat(a) de un stagiu de practica la UniCredit Leasing. Te rugam sa mentionezi in corpul mesajului perioada si orasul in care poti participa la stagiul de practica UniCredit.

PROGRAM DE INTERNSHIP LOCAL

Cautam in permanenta sa fim aproape de mediul academic prin implementarea de programe de internship, in diverse zone din organizatie, pe tot parcursul anului.

Ai astfel posibilitatea sa acumulezi experienta si sa intelegi lumea leasing-ului printr-un program dinamic si structurat de internship, pornind de la cateva saptamani pana la cateva luni.

Tot ce trebuie sa faci este sa ne transmiti CV-ul tau la internship@unicreditleasing.ro si sa ne spui cat mai in detaliu care sunt motivele pentru care esti interesat(a) de un Program de Internship in UniCredit Leasing. Te rugam sa mentionezi in corpul mesajului perioada si departamentul in care iti doresti sa realizezi Internship-ul.

Programe locale

Oferim diverse instrumente si oportunitati concrete tinerilor care cred ca isi pot decide singuri viitorul. Programele noastre includ cursuri tehnice, ateliere de inteligenta emotionala, dezbateri pe teme de leadership cu managerii de top ai organizatiei noastre, sesiuni practice pe marginea unor situatii reale de lucru si coaching.

Contacteaza-ne

Cere mai multe informatii
despre ce te intereseaza

Spinning wheel animation

Loading

UniCredit Logo