Alte echipamente

Intelegem perfect faptul ca succesul afacerilor depinde de cat de repede se pot adapta la schimbarile dinamice ale pietei, de aceea oferim solutii financiare flexibile si rapide pentru o gama completa produse.

Stim cat de important este pentru afacerea ta sa tina pasul cu tehnologia, asa ca suntem determinati sa iti oferim solutii avantajoase de leasing pentru cele mai noi echipamente IT & C.

De la relatii cu clientii pana la managementul datelor si produselor, o infrastructura IT bine pusa la punct este esentiala pentru orice afacere mica sau mijlocie.

De aceea, am creat o oferta care sa poate veni in intampinarea cerintelor tale, cu solutii de finantare pentru urmatoarele tipuri de echipamente IT:

• sisteme CAD/CAM;

• mainframe-uri;

• echipament stocaj;

• servere;

• macrocomputere;

• plottere;

• tipar mare volum.

Multe echipamente sunt inlocuite inainte de termen, iar acest lucru poate fi o oportunitate de a reduce costurile afacerii tale. In consecinta, am completat gama de servicii cu o oferta cuprinzatoare de echipamente care inca mai au multe de oferit.

Pe langa reducerea costurilor, sunt o multime de situatii care ne arata ca echipamentele second-hand pot face treaba buna. De aceea am gandit pentru tine o oferta care aduce laolalta echipamente second-hand de calitate din care tu sa poti alege cu incredere, indiferent de domeniul de activitate al afacerii tale. Pentru a vizualiza oferta completa de autovehicule pe care le avem la vanzare te rugam sa accesezi pagina cu produse aici.

Pentru suport si orice alte detalii suplimentare, consultantii nostri sunt pregatiti sa iti ofere raspunsurile de care ai nevoie.

Ne dam seama prea bine cat de important este sa aliniezi tehnologia cu planurile afacerii tale, de aceea iti oferim solutia de finantare easylease 0% pentru orice echipamente Cisco.

Deseori incheiem parteneriate cu jucatori importanti, lideri in domeniile lor de activitate, pentru a putea veni cu solutii profesioniste in intampinarea nevoilor tale. Un asemenea parteneriat este cel incheiat cu Cisco, prin care iti putem oferi solutia de finantare easylease 0% pentru toate echipamentele IT aflate sub marca acestuia.

Tu vrei sa reduci din costuri, iar noi am completat gama de servicii cu o oferta cuprinzatoare de utilaje si echipamente recuperate in urma rezilierii contractelor de leasing.

Daca esti in cautarea unuia sau mai multor echipamente/utilaje, ai nimerit unde trebuie. Pentru a vizualiza oferta completa de echipamente si utilaje pe care le avem la vanzare, te rugam sa accesezi pagina cu produse aici.

Pentru suport si orice alte detalii suplimentare, consultantii nostri sunt pregatiti sa iti ofere raspunsurile de care ai nevoie.

Contacteaza-ne

Cere mai multe informatii
despre ce te intereseaza

Spinning wheel animation

Loading

UniCredit Logo