Esti profesionist?

Grup european de top. Colaborare internationala. Alegi ce ti se potriveste.

Parte a unui grup european de top, UniCredit Leasing investeste atat in lideri cat si in specialisti, incurajand creativitatea si spiritul inovator si sustinandu-i la fiecare pas in cariera lor.

Alaturi de noi, poti alege sa inveti si sa iti dezvolti cariera atat la nivel local, cat si la nivel international.

Astfel, suntem siguri ca vom reusi impreuna sa contribuim din ce in ce mai mult la indeplinirea misiunii noastre - de a oferi beneficii reale si solutii concrete clientilor nostri.

Invatarea este o experienta ce se desfasoara pe parcursul intregii noastre vieti, fiind esentiala pentru dezvoltarea personala si profesionala. In cadrul UniCredit Leasing oferim angajatilor oportunitati si instrumente de invatare diverse in vederea dezvoltarii carierei, tinand cont de nevoile specifice ale fiecaruia.

CURSURI TEHNICE

Impreuna cu specialistii nostri, dezvoltam si livram cursuri tehnice ce raspund nevoilor de dezvoltare a cunostintelor tehnice identificate in cadrul organizatiei.

CURSURILE SOFT

Sunt cursuri pentru dezvoltare personala si vin in completarea cunostintelor tehnice necesare desfasurarii activitatii. Curricula de cursuri soft este una diversa, in asa fel incat sa acoperim o paleta cat mai larga de abilitati necesare in cadrul activitatii zilnice.

PROGRAME SI INITIATIVE MANAGERIALE

Dezvoltarea si construirea unei culturi de management in cadrul UniCredit Leasing este unul din obiectivele noastre, astfel, dezvoltarea abilitatilor manageriale si de leadership ale persoanelor din pozitii manageriale si pregatirea celor ce au potential sa devina manageri este pentru noi o prioritate.

MENTORING

Mentoratul presupune ca o persoana experimentata, cu o buna reputatie si empatica, "Mentorul",  ghideaza un alt individ - "Mentee-ul", in elaborarea si re-examinarea ideilor proprii, facilitand invatarea si dezvoltare profesionala.  In cadrul mentoratului, Mentorul impartaseste din cunostintele si experientele sale, contribuind la dezvoltarea profesionala a Mentee-ului.

COACHING

Coaching-ul este un proces flexibil prin care Coach-ul il sprijina pe Coachee (beneficiarul procesului) sa se cunoasca si sa se inteleaga mai bine, sa isi examineze valorile si motivatiile, sa identifice solutii la diversele probleme personale si profesionale, avand ca obiectiv de a ghida viziunea si a imputernici angajatul sa performeze la nivelul maxim sustinut de potentialul, atitudinile si abilitatile acestuia, depasind interferentele care pot impiedica acest lucru.

INVATARE ONLINE

Platforma de invatare online, ce pune la dispozitia colegilor nostri cursuri din domenii variate, atat tehnice cat si soft, pentru diverse niveluri de pregatire.

Contacteaza-ne

Cere mai multe informatii
despre ce te intereseaza

Spinning wheel animation

Loading

UniCredit Logo