Alatura-te echipei noastre

Iti alegi propriul drum in cariera. Noi suntem alaturi de tine.

UniCredit Leasing este parte din UniCredit, un grup puternic in care peste 147.000 de oameni din 17 tari au o singura misiune. Pentru noi, cel mai important este sa cladim impreuna un mediu de lucru prin care sa oferim valoare durabila tuturor clientilor nostri. Incurajam diversitatea, activitatea noastra desfasurandu-se intr-un mediu multicultural, favorabil schimbului de idei.

Ne dorim in echipa noastra persoane energice, dornice sa invete si sa se implice activ si constant in sarcinile zilnice. Apreciem lucrul in echipa si incurajam totodata responsabilitatea si implicarea personala.

Incurajam diversitatea, activitatea noastra desfasurandu-se intr-un mediu multicultural, favorabil schimbului de idei.

Posturi vacante nationale

Daca doresti sa aplici pentru unul dintre posturile de mai jos, te rugam sa trimiti CV-ul tau si o scrisoare de intentie, prin e-mail, la jobs@unicreditleasing.ro. Vei fi inregistrat(a) in baza de date, iar echipa noastra de recrutare te va contacta ulterior, daca profilul tau se potriveste posturilor vacante.

Posturi vacante internationale

Sunt posturi disponibile in tarile unde este prezent Grupul UniCredit, pentru care un nivel avansat de cunoastere a limbii engleze este necesar. Aici poti vedea ce perspective iti oferim la nivel european.

Te rugam sa parcurgi integral textul Notei privind prelucrarea datelor cu caracter personal disponibila aici inainte de a aplica la una dintre pozitiile vacante.

Contacteaza-ne

Cere mai multe informatii
despre ce te intereseaza

Spinning wheel animation

Loading

UniCredit Logo