Misiune

In 2017 am pornit la drum impreuna intr-un parteneriat de cursa lunga, construit pe un set de valori impartasite: dorinta de a face performanta, determinarea de a merge pana la capat in ciuda obstacolelor, curajul si exercitiul constant de vointa necesar pentru a urca si a ramane in top.


De atunci, sustinem performanta echipei UniCredit Leasing Motorsport an de an in principalele campionate nationale de raliuri si traim emotia competitiei alaturi de echipa noastra in fiecare etapa locala.

UniCredit Leasing debuteaza in motorsportul romanesc: sustine un echipaj de raliu coordonat de fostul campion Mihai Leu

Urmareste-ne pe YouTube

MISIUNEA NOASTRA

Pentru UniCredit Leasing performanta nu este doar un obiectiv. Performanta este o stare. UniCredit Leasing este numarul 1 pe piata de leasing din Romania nu doar datorita calitatii flotei, ci si datorita diversitatii ei. Si asta pentru ca performanta este un exercitiu constant de vointa, curaj si eficientizare a investitiei, fie ea in timp, efort sau bani. Un exercitiu pe care Echipajul UniCredit Leasing Motorsport il practica in fiecare zi.

 

SUSTINERE

Performanta activa, performanta continua – este performanta alimentata de inovatie, de experiment, de teste care nu tin cont de limite. De aceea, UniCredit Leasing, lider pe piata de leasing din Romania, sustine si alimenteaza motorsportul romanesc – elita motoarelor in multe forme, in permanenta cautare de recorduri doborate.

 

Spinning wheel animation

Loading

UniCredit Logo