Comunicate

UniCredit Leasing, partener in performanta al motorsportului romanesc pentru patru ani la rand
  • Echipa UniCredit Leasing Motorsport va concura in trei competitii nationale: Campionatul National de Super Rally, Campionatul National de Raliuri si Campionatul National de Viteza de Coasta
  • In 2019, atat Mihai Leu, precum si Adi Teslovan impreuna cu Vajk Imre Cseh au obtinut rezultate deosebite: locul I la Categoria I a Campionatului National de Viteza in Coasta (Mihai Leu), titlul national la clasa RC3 si locul II in clasamentul automobilelor cu doua roti motrice din cadrul Campionatului National de Raliuri (Adi Teslovan si Vajk Imre Cseh)

UniCredit Leasing, lider in industria de leasing din Romania, sustine dezvoltarea motorsportului romanesc si in 2020, marcand astfel cel de-al patrulea an consecutiv in care compania se implica in calitate de partener in competitiile de raliuri din Romania. Echipa UniCredit Leasing Motorsport a scris istorie in 2019 in trei campionate de raliuri.

Dupa o perioada plina de amanari, reprogramari si anulari in contextul pandemiei, raliurile se intorc in calendarul de automobilism sportiv romanesc, iar cei doi piloti ai echipei UniCredit Leasing Motorsport, Mihai Leu si Adrian Teslovan, sunt gata sa concureze in trei competitii nationale: Campionatul National de Super Rally, Campionatul National de Raliuri si Campionatul National de Viteza de Coasta.

Dupa ce a castigat titlul de campion in 2019 la categoria I a Campionatului National de Viteza de Coasta, divizia dedicata masinilor de productie, Mihai Leu va bifa cel de-al treilea sezon complet al Campionatului National de Super Rally (21 august - 17 octombrie) si Campionatul National de Viteza in Coasta ​​(20 iunie - 11 octombrie) la bordul unui Ferrari 458 Challenge. Fostul campion la box, Mihai Leu si-a stabilit deja obiectivul pentru 2020: o clasare mai buna decat in ​​2019. Prima etapa a Campionatului National de Viteza in Coasta va avea loc in acest weekend, la Cupa Cheile Gradistei.

„Anul trecut a fost al doilea an pentru mine in care am participat la Campionatul National de Viteza in Coasta. Daca 2018 a fost un an de acomodare, in care am redescoperit bucuria si emotia competitiei din spatele volanului dupa o pauza de zece ani, in 2019 am reusit sa-mi asigur titlul de campion in august, cand sezonul nici macar nu se terminase. Acum am un nou record personal de doborat: vreau sa castig si titlul Super Rally. Sunt incantat sa fiu din nou la linia de start alaturi de UniCredit Leasing si sper ca impreuna vom oferi fanilor motosportului un nou spectacol pe traseu”, a declarat Mihai Leu.

Structura echipei va ramane neschimbata si in Campionatul National de Raliuri (26 iunie – 24 octombrie), prin echipajul format din Adrian Teslovan (pilot) si Cseh Vajk Imre (co-pilot), la volanul unui Citroen DS3 R3 Max. Echipajul a incheiat sezonul 2019 cu un titlul national la clasa RC3 si vicecampioni nationali in clasamentul automobilelor cu doua roti motrice.

„Dupa o pauza de mai mult de 8 luni vom relua competitiile incepand cu data de 26 iunie, cu prima etapa a Campionatului National de Raliuri – Raliul Argesului. Nu a fost o perioada usoara, insa ne-am pastrat atitudinea pozitiva si am reconfigurat tot scenariul pentru 2020. Astfel, am hotarat ca vom participa la toate cele sase etape ale Campionatului National de Raliuri si, in completare, vom participa si la doua etape din cadrul Campionatului National de Viteza in Coasta”, a declarat Adi Teslovan. „Suntem extrem de bucurosi de parteneriatul deja de traditie cu UniCredit Leasing – o echipa de invingatori, este o onoare pentru noi sa ducem mai departe acest proiect impreuna cu liderul pietei de leasing din Romania. Doar cand treci prin astfel de momente ca cele din ultimele 3 luni iti dai seama cat de important este sa ai langa tine un partener puternic asa cum este UniCredit Leasing.”, a completat acesta.

„UniCredit Leasing sustine dezvoltarea motorsportului romanesc si suntem onorati sa avem alaturi de noi o echipa atat de pasionata si devotata, in permanenta cautare de noi recorduri. Calatoria si traseele spectaculoase pe care motorsportul si echipajul UniCredit Leasing ne-au purtat an de an ne reconfirma faptul ca orice obstacol poate fi depasit, iar performanta se atinge mai usor in echipa. In 2020, vom fi din nou de neoprit.”, a declarat Daniela Bodirca, CEO UniCredit Leasing.

Mai multe informatii despre echipa UniCredit Leasing Motorsport si rezultatele obtinute sunt disponibile pe www.unicreditleasing.ro.

 

Despre UniCredit Leasing Corporation IFN SA

UniCredit Leasing Corporation IFN SA face parte din grupul financiar UniCredit Romania, alaturi de UniCredit Bank si UniCredit Consumer Financing, oferind beneficiarilor sai o gama completa de produse si servicii financiare si alte servicii auxiliare. UniCredit Leasing Corporation IFN S.A. si UniCredit Leasing Fleet Management S.R.L. furnizeaza produse de leasing financiar si produse de leasing operational. Pe langa serviciile aferente acestor domenii majore ale industriei leasingului, compania de brokeraj UniCredit Insurance Broker S.R.L. deserveste zona de servicii de intermediere in asigurari.

UniCredit Romania este parte a UniCredit, banca comerciala paneuropeana de succes, cu un sistem integrat de servicii de banking Corporate si de Investitii, care ofera o retea unica vest, central si est europeana bazei sale de clienti.

Contacte media: press@unicreditleasing.ro

UniCredit Leasing extinde investitiile pe scena motorsportului din Romania - 23 Martie

UniCredit Leasing Motorsport Team va concura in trei competitii nationale

Echipa UniCredit Leasing Motorsport, proiect al liderului industriei de leasing din Romania, a intrat oficial astazi in al doilea sezon cu obiective ambitioase.

Dupa o prezenta reusita in Campionatul National de Raliuri de anul trecut, terminand pe locul doi in sezonul de debut, echipa UniCredit Leasing Motorsport isi va extinde prezenta in trei competitii nationale.

Managerul tehnic de anul trecut, Mihai Leu, se va intoarce in spatele volanului intr-o competitie oficiala dupa o pauza de mai mult de un deceniu. Fostul campion de box si raliuri a fost de acord sa concureze in acest an in cadrul Campionatului National SuperRally si in Campionatul National de Viteza in Coasta. Leu va face acest lucru la volanul unui Ferrari 458 Challenge care a fost prezentat astazi la evenimentul oficial de lansare a sezonului.

"Ideea de a reveni in actiune nu este noua pentru mine. Este foarte greu sa te tii departe de competitie dupa atatia ani de provocari si adrenalina. De aceea, sunt foarte bucuros sa vad proiectul echipei UniCredit Leasing Motorsport Team prinzand viteza si sunt sigur ca nu vom dezamagi", a declarat Mihai Leu, campion national de raliuri in 2003.

"Pasiunea noastra pentru motorsport ne-a determinat sa ne implicam anul trecut in Campionatul National de Raliuri, iar dedicarea si pasiunea lui Mihai, Adi si Imre ne-au convins ca suntem pe calea cea buna prin sprijinirea acestui sport si ca trebuie sa ne extindem prezenta prin participarea in alte doua competitii", spune Mircea Cotiga, CEO UniCredit Leasing, oferind mai multe detalii despre investitia continua a companiei pe scena motorsportului din Romania.

Echipa UniCredit Leasing Motorsport care va concura in sezonul 2018 al Campionatului National de Raliuri va ramane neschimbata, cu Adrian Teslovan (pilot) si Cseh Vajk Imre (co-pilot) cautand acum sa cucereasca titlul de campioni.


Ultimul sezon ne-a adus o experienta excelenta si o clasare buna, locul doi in competitia automobilelor cu 2 roti motrice, dar eu si Imre credem ca putem face mult mai mult si speram sa terminam sezonul 2018 pe primul loc in clasamentul CNRD", a declarat Adrian Teslovan, pilotul UniCredit Leasing Motorsport Team.

Teslovan si Cseh vor concura pe un Citroen DS3 RX Max, iar debutul lor in noul sezon a avut loc chiar astazi, la Brasov, in cadrul primei etape a Campionatului National de Raliuri 2018.

Mai multe informatii despre echipa UniCredit Leasing Motorsport si rezultatele sale sunt disponibile pe www.unicreditleasing.ro.

Despre UniCredit Leasing Corporation

UniCredit Leasing Corporation IFN SA face parte din grupul financiar UniCredit Romania, alaturi de UniCredit Bank şi UniCredit Consumer Financing, oferind beneficiarilor sai o gama completa de produse şi servicii financiare si alte servicii auxiliare. UniCredit Leasing Corporation IFN S.A. si UniCredit Leasing Fleet Management S.R.L. furnizeaza produse de leasing financiar şi produse de leasing operational, pe perioade medii de leasing de 12-60 luni, in urmatoarele domenii: leasing de echipamente industriale, autovehicule, proprietati imobiliare, vanzare şi locatiune, parteneriate publice. Pe langa serviciile aferente acestor domenii majore ale industriei leasingului , brokerul de asigurari afiliat, UniCredit Insurance Broker, deserveste zona de servicii de intermediere in asigurari. UniCredit Leasing Fleet Management ofera servicii de leasing operational, precum şi servicii de gestionare a parcurilor auto.

UniCredit Romania este parte a UniCredit, banca comerciala paneuropeana puternica, cu un sistem integrat de servicii de banking Corporate şi de Investitii, oferind bazei de 25 milioane de clienti o retea unica vest-, central- şi est-europeana.

Contacte media:

press@unicreditleasing.ro

Mihai Leu in fata celui de-al treilea debut sportiv profesionist din cariera - 20 Aprilie

Mihai Leu in fata celui de-al treilea debut sportiv profesionist din cariera

Fostul campion la box, Mihai Leu, ia startul sambata, la Rasnov in primul sau Campionat National de Viteza in Coasta. Leu concureaza la bordul unui bolid Ferrari 458 Challenge si va reprezenta UniCredit Leasing Motorsport Team pe durata sezonului 2018. La zece ani de la ultima sa cursa de pilot profesionist intr-o competitie nationala, Mihai Leu imbraca iar combinezonul si revine pe asfalt in cautarea unor noi provocari.

Mi-am dorit foarte mult sa ma intorc in competitiile auto profesioniste, iar viteza in coasta cred ca este locul potrivit pentru mine, in acest moment. Anul trecut am inceput un proiect frumos alaturi de UniCredit Leasing iar pentru 2018 am spus ca ne dorim sa mergem si mai departe. Astfel ca in acest moment suntem prezenti in cele doua campionate de raliuri importante din Romania cu doua echipaje si ne dorim sa avem cele mai bune rezultate”, a declarat Mihai Leu.

Campionatul National de Viteza in Coasta debuteaza maine, sambata, 21 aprilie la Rasnov cu prima etapa si va continua cu alte 7 la Teliu (19-20 mai), Poiana Brasov (9-10 iunie), Resita (30 iunie-1 iulie), Sinaia (21-22 iulie), Ranca (1-2 septembrie), Campulung Muscel (22-23 septembrie) si Poiana Brasov (13-14 octombrie).
UniCredit Leasing Motorsport Team este o initiativa a UniCredit Leasing Romania prin care compania numarul 1 de leasing din Romania deruleaza proiectele sale din motorsport incepand cu 2017. UniCredit Leasing Motorsport Team este prezenta in Campionatul National de Raliuri prin echipajul Adrian Teslovan-Csech Vajk Imre la bordul unui Citroen DS3 R3 Max si in Campionatul National de  Viteza in Coasta prin Mihai Leu la bordul unui Ferrari 458 Challenge. La finalul sezonului 2017 echipajul Teslovan-Csech s-a clasat pe locul doi la clasa doua roti motrice din Campionatul National de Raliuri.

Despre UniCredit Leasing Corporation


UniCredit Leasing Corporation IFN SA face parte din grupul financiar UniCredit Romania, alaturi de UniCredit Bank si UniCredit Consumer Financing, oferind beneficiarilor sai o gama completa de produse si servicii financiare si alte servicii auxiliare. UniCredit Leasing Corporation IFN S.A. si UniCredit Leasing Fleet Management S.R.L. furnizeaza produse de leasing financiar si produse de leasing operational, pe perioade medii de leasing de 12-60 luni, in urmatoarele domenii: leasing de echipamente industriale, autovehicule, proprietati imobiliare, vanzare si locatiune, parteneriate publice. Pe langa serviciile aferente acestor domenii majore ale industriei leasingului , brokerul de asigurari afiliat, UniCredit Insurance Broker, deserveste zona de servicii de intermediere in asigurari. UniCredit Leasing Fleet Management ofera servicii de leasing operational, precum si servicii de gestionare a parcurilor auto.
UniCredit Romania este parte a UniCredit, banca comerciala paneuropeana puternica, cu un sistem integrat de servicii de banking Corporate si de Investitii, oferind bazei de 25 milioane de clienti o retea unica vest-, central- si est-europeana.


Contacte media:

press@unicreditleasing.ro

UniCredit Leasing debuteaza in motorsportul romanesc - 30 Martie

UniCredit Leasing debutează în motorsportul românesc: susține un echipaj de raliu coordonat de fostul campion Mihai Leu

UniCredit Leasing, principalul jucător din piața de leasing din România, anunță intrarea în motorsportul românesc prin susținerea Echipajului UniCredit Leasing Rally, format din Adrian Teslovan (pilot), Cseh Vajk Imre (copilot) și Mihai Leu (Manager Tehnic). Echipajul va debuta mâine, 31 martie, în Campionatul Național de Raliuri la două roți motrice 2017, cu ocazia etapei inaugurale de la Brașov, și are ca obiectiv câștigarea titlului național.


Campion mondial WBO la box și campion național la raliu, Mihai Leu se alătură echipei în calitate de Manger Tehnic și are ca rol coordonarea și consilierea echipajului.


Sunt fericit că voi adauga o nouă etapă în cariera mea sportivă, aceea de Manager Tehnic al Echipajului UniCredit Leasing Rally. Împreună cu doi profesioniști ai motorsportului, precum Adi Teslovan și Cseh Vajk Imre, și având susținerea celei mai importante companii de leasing din România, cred că ne putem lupta pentru câștigarea titlului național”, a declarat Mihai Leu, campion național la raliu în 2003.


UniCredit Leasing este în prezent cel mai mare jucător pe segmentul de leasing autohton, fiind implicată în proiecte de finanțare diverse - de la autoturisme și autovehicule ușoare și grele până la locomotive, utilaje agricole și echipamente de construcții. Demersul inițiat de UniCredit Leasing împreună cu un campion al motorsportului românesc vine să confirme postura de lider de piață și completează misiunea UniCredit Leasing, aceea de a face viața oamenilor mai ușoară, prin flexibilitatea și diversitatea serviciilor și soluțiilor oferite.


Asocierea cu un proiect ambițios precum cel coordonat de Mihai Leu vine astfel natural, susține Mircea Cotigă, CEO UniCredit Leasing: „Suntem onorați să debutăm în lumea motorsportului alături de un echipaj experimentat, UniCredit Leasing Rally, care beneficiază de o echipă pilot-copilot extraordinar de promițătoare și de susținerea unui multiplu campion, precum Mihai Leu. Prin acest parteneriat, UniCredit Leasing Romania își reafirmă pasiunea pentru motorsport și dorința de a fi aproape de fanii acestui fenomen.


Echipajul format din Adrian Teslovan și Cseh Vajk Imre va lua mâine startul în sezonul 2017 al Campionatului Național de Raliuri, odată cu etapa de la Brașov. Teslovan și Cseh au împreună peste 15 ani de experiență în competițiile de motorsport din România.

Debutanți în campionatul național de raliuri în 2001, la Piatra Neamț, cei doi au reușit o prezență constantă în topul clasamentelor Campionatului Național de Raliuri. Palmaresul lor include trei titluri de vicecampioni naționali în competiția pe echipe, de vicecampioni în Cupa Dacia (2014) și în 2WD 2016, precum și titlul de campioni ai Clasei 5 în 2016.

În prezent, cei doi concurează pe un Citroen DS3 R3 MAX, dupa ce au mai condus VW Golf GTI, Dacia Nova, Renault Clio Williams, Ford Escort Cosworth, Dacia Logan și Citroen DS3 R3.


Suntem onorați să facem echipă cu liderul pieței de leasing din Romania, UniCredit Leasing, și cu un mare campion precum Mihai Leu și suntem siguri că împreună vom avea un an de succes”, a declarat Adrian Teslovan, pilot al Echipajului UniCredit Leasing Rally.


Despre UniCredit Leasing

UniCredit Leasing este parte a UniCredit, grupul financiar european cu rețeaua cea mai extinsă din Europa Centrală și de Est şi una dintre cele mai importante din Europa. UniCredit Leasing oferă servicii de finanțare și servicii conexe, respectiv leasing financiar, leasing operaţional, produse de creditare şi intermediere în asigurări prin următoarele entități: UniCredit Leasing Corporation IFN, UniCredit Leasing Fleet Management şi UniCredit Insurance Broker.

UniCredit Bank este un "one-stop-shop" pentru servicii financiare, deservind aproximativ 650.000 de clienţi. Grupul UniCredit este prezent în România prin: UniCredit Bank, UniCredit Consumer Financing, UniCredit Leasing Corporation, UniCredit Insurance Broker, UniCredit Leasing Fleet Management, şi UniCredit Business Integrated Solutions.


Contacte media:

Laura Dinculescu (Product Manager) // laura.dinculescu@unicreditleasing.ro

UniCredit Leasing Rally Team isi face debutul international - 04 Mai

UniCredit Leasing Rally Team isi face debutul international. Echipajul Teslovan/Cseh ia startul in Transilvania Rally – prima etapa din Tour European Rally 2017.

UniCredit Leasing Rally Team prin echipajul Adi Teslovan/Cseh Vajk Imre concureaza la finalul acestei saptamani in prima sa etapa internationala, Transilvania Rally – Cluj 5-6 mai. Evenimentul de la Cluj- Napoca strange la start echipaje din 11 tari si reprezinta prima etapa a Tour European Rally, competitie desfasurata in 6 tari europene si cea de-a doua etapa a Campionatului National de Raliuri.

Mihai Leu, managerul tehnic al UniCredit Leasing Rally Team va fi alaturi de echipajul Teslovan/Cseh pe durata celor doua zile de competitie si va coordona strategia pe durata probelor speciale si a superspecialei de final.

„Urmeaza primul test international pentru noi si avem incredere ca vom obtine cele mai bune rezultate. Este o provocare si pentru echipaj si pentru echipa tehnica avand in vedere complexitatea probelor si nivelul de concurenta pe care il vom avea in fata noastra”, a declarat Mihai Leu, campion national la raliu in 2003.

UniCredit Leasing este in prezent cel mai important actor din segmentul de leasing autohton, fiind implicata in proiecte de finantare diverse - de la autoturisme si autovehicule usoare si grele pana la locomotive, utilaje agricole si echipamente de constructii. Proiectul initiat de UniCredit Leasing impreuna cu Mihai Leu – un campion al motorsportului romanesc – completeaza misiunea UniCredit Leasing, aceea de a face viata oamenilor mai usoara, prin flexibilitatea si diversitatea serviciilor si solutiilor oferite.

Mircea Cotiga, CEO UniCredit Leasing sustine demersul realizat impreuna cu profesionisti ai motorsportului ca Mihai Leu si echipajul Teslovan/Cseh: „UniCredit Leasing face parte dintr-un grup paneuropean puternic, iar experienta pe care un astfel de statut ti-o confera constituie intotdeauna un avantaj competitiv. Speram sa transmitem o parte din aceasta experienta si catre UniCredit Leasing Rally Team aflata la debutul sau international in etapa de la Cluj.”

Echipajul format din Adrian Teslovan si Cseh Vajk Imre va lua startul maine in cea de-a doua etapa a sezonului 2017 al Campionatului National de Raliuri si prima etapa a Tour European Rally. Acestia vor concura pe un Citroen DS3 R3 MAX , dupa ce au mai condus VW Golf GTI, Dacia Nova, Renault Clio Williams, Ford Escort Cosworth, Dacia Logan si Citroen DS3 R3.

„Asteptam cu nerabdare etapa de la Cluj, o etapa care promite foarte multe atat din punct de vedere al organizarii cat si al participantilor. Includerea intr-un calendar international este clar un plus adus acestui eveniment. Mergem la Cluj optimisti, incercam sa obtinem cat mai multe puncte, iar daca reusim sa avem si o clasare pe podium, va fi foarte bine”, a declarat Adrian Teslovan, pilot al Echipajului UniCredit Leasing Rally.

Despre UniCredit Leasing
UniCredit Leasing este parte a UniCredit, grupul financiar european cu reteaua cea mai extinsa din Europa Centrala si de Est si una dintre cele mai importante din Europa. UniCredit Leasing ofera servicii de finantare si servicii conexe, respectiv leasing financiar, leasing operational, produse de creditare si intermediere in asigurari prin urmatoarele entitati: UniCredit Leasing Corporation IFN, UniCredit Leasing Fleet Management si UniCredit Insurance Broker.

Despre UniCredit Bank
UniCredit Bank este un "one-stop-shop" pentru servicii financiare, deservind aproximativ 650.000 de clienti. Grupul UniCredit este prezent in Romania prin: UniCredit Bank, UniCredit Consumer Financing, UniCredit Leasing Corporation, UniCredit Insurance Broker, UniCredit Leasing Fleet Management, si UniCredit Business Integrated Solutions.

Contacte media:
press@unicreditleasing.ro

UniCredit Leasing Rally Team la cea de-a cincea etapa din primul sezon competitional - 14 Iulie

UniCredit Leasing Rally Team la cea de-a cincea etapa din primul sezon competitional. Echipajul Teslovan/Cseh se intoarce “acasa” la Raliul Harghitei in fata propriilor fani

UniCredit Leasing Rally Team compus din echipajul Adi Teslovan si Cseh Vajk Imre ia startul astazi in cea de-a cincea etapa a Campionatului National de Raliuri, Raliul Harghitei – Odorheiu Secuiesc 14-15 iulie. Dupa clasarea pe locul 2 in clasamentul general la editia din 2016 a Raliului Harghitei asteptarile publicului sunt pe masura, iar presiunea va fi una ridicata pentru cei doi harghiteni la origine, Teslovan si Cseh.

Mihai Leu, managerul tehnic al UniCredit Leasing Rally Team ii va sustine pe Teslovan si Cseh si va urmari indeaproape pregatirile si tactica abordata de-a lungul celor doua zile de competitie.

„Raliul Harghitei a capatat o importanta aparte odata cu trecerea exclusiva pe asfalt a probelor din calendarul celor doua zile, precum si cu desfasurarea la jumatatea sezonului competitional. Pentru noi, aceasta etapa se poate dovedi decisiva pentru strategia de final de sezon, de aceea ne dorim sa avem cea mai buna prezenta de pana acum”, a declarat Mihai Leu, campion national la raliu in 2003.

UniCredit Leasing este in prezent cel mai important actor din segmentul de leasing autohton, fiind implicata in diverse proiecte de finantare - de la autoturisme si autovehicule usoare si grele pana la locomotive, utilaje agricole si echipamente de constructii. Proiectul initiat de UniCredit Leasing impreuna cu Mihai Leu – un campion al motorsportului romanesc – completeaza misiunea UniCredit Leasing, aceea de a face viata oamenilor mai usoara, prin flexibilitatea si diversitatea serviciilor si solutiilor oferite.

Mircea Cotiga, CEO UniCredit Leasing sustine demersul realizat impreuna cu profesionisti ai motorsportului ca Mihai Leu si echipajul Teslovan/Cseh: „Sunt incantat sa vad ca echipajul nostru, UniCredit Leasing Rally Team, capata experienta cu fiecare etapa disputata si, sper ca pana la final de sezon sa avem rezultate care sa onoreze primul nostru an de prezenta in motorsportul romanesc”.

Echipajul format din Adrian Teslovan si Cseh Vajk Imre se va afla la linia de start alaturi de alte 60 echipaje in cea de-a cincea etapa a sezonului 2017 al Campionatului National de Raliuri – Raliul Harghitei editia numarul 25. Acestia vor concura cu un Citroen DS3 R3 MAX , dupa ce au mai condus VW Golf GTI, Dacia Nova, Renault Clio Williams, Ford Escort Cosworth, Dacia Logan si Citroen DS3 R3.

Adrian Teslovan, pilot al Echipajului UniCredit Leasing Rally declara: “Raliul Harghitei are o insemnatate aparte pentru noi. Atat eu cat si copilotul suntem originari din Ciuc iar drumurile spectaculoase din aceasta zona sunt ca a doua casa pentru noi. Ne face placere sa fim prezenti aici cu atat mai mult cu cat anul trecut am reusit o clasare foarte buna, iar acum venim dupa un rezultat bun, locul 4 in etapa precedenta de la Bacau. Raliul este unul spectaculos, cu probe speciale care pun la incercare atat echipajul cat si masina. Speram intr-un rezultat bun pentru fanii prezenti”.

Despre UniCredit Leasing

UniCredit Leasing este parte a UniCredit, grupul financiar european cu cea mai extinsa reteadin Europa Centrala si de Est si una dintre cele mai importante din Europa. UniCredit Leasing ofera servicii de finantare si servicii conexe, respectiv leasing financiar, leasing operational, produse de creditare si intermediere in asigurari prin urmatoarele entitati: UniCredit Leasing Corporation IFN, UniCredit Leasing Fleet Management si UniCredit Insurance Broker. UniCredit Bank este parte a UniCredit, grup paneuropean puternic, cu un model simplu de banca comerciala si un sistem integrat de Banca Corporate si de Investitii, oferind bazei de clienti o retea unica vest-, central- si est-europeana. Grupul este prezent in Romania prin: UniCredit Bank, UniCredit Consumer Financing, UniCredit Leasing Corporation, UniCredit Insurance Broker, UniCredit Leasing Fleet Management si UniCredit Business Integrated Solutions.

Contacte media:

press@unicreditleasing.ro

Spinning wheel animation

Loading

UniCredit Logo