Galerie

ETAPA I - MANGALIA

"După ce anul trecut am organizat pentru prima oară în România Campionatul Naţional de Super Rally, mă bucur că am găsit un traseu foarte frumos chiar prin port, în Mangalia,  unde nu a fost niciodată organizată o competiție auto. Am întâmpinat ceva dificultăți, una dintre roți a fost lovită și am ratat calificarea în finală, însă mi-am adjudecat prima treaptă a podiumului la Clasa 3A - maşini de peste 300 de cai putere cu o singură punte motoare.

Mulțumesc UniCredit Leasing pentru susținere, ne vedem în iunie la Târgu-Mureș!"

ETAPA II - TARGU MURES

"M-am bucurat să văd că această etapă a atras atât de mulți spectatori în acest weekend. Căldura a fost principalul impediment pentru mine și a trebuit să mă adaptez condițiilor de concurs, însă nu am putut efectua ultimile două manșe de calificări din cauza caniculei. Revenit pentru finală, am reușit pe a doua trecere să opresc cronometrul la 03:22,416, rezultat cu care am încheiat pe poziția a doua în clasamentul Open, la Clasa 3A.

Ne revedem în septembrie, pentru etapa de la Craiova!"

ETAPA III - CRAIOVA

"În această etapă nu am putut lua startul, însă m-am bucurat să fiu alături de colegii mei în calitate de oragnizator al etapei și susținător al acestora. Ne revedem pe traseu în cadrul ultimei etape, la București, unde sunt pregătit să dobor noi recorduri."

ETAPA IV - BUCUREȘTI

"Experiența din spatele volanului este întotdeauna una intensă și sunt mai mult decât bucuros să fiu din nou la linia de start alături de UniCredit Leasing. Etapa de la București marchează si finalul Campionatului Național de Super Rally, pentru care am pregătit un spectacol impresionant. Mulțumim UniCredit Leasing pentru susținere, ne vedem la linia de start! "

Spinning wheel animation

Loading

UniCredit Logo