Galerie

Etapa I - Trofeul Serus Rasnov

"Mi-am dorit foarte mult să mă întorc în competițiile auto profesioniste, iar după doi ani frumoși de proiecte alături de UniCredit Leasing, mi-am dorit să merg și mai departe. Astfel, iata-mă din nou concurent în Campionatul Național de Viteză în Coastă, care cred că este locul potrivit pentru mine. După prima etapă, ne-am clasat pe locul I în clasa GT și suntem hotărâți să facem performanță în continuare.

Ne vedem în mai la Cheile Grădiștei!"

 

Etapa II - Cheile Gradistei

"Cursa s-a desfășurat pe un pe un traseu montan nou pentru cursele de mare viteză din România, pe traseul turistic care face legătura dintre Moeciu și Fundata. Fiind un circuit nou, am beneficiat de toate condițiile de confort și securitate pentru a mă concentra doar la performanța sportivă și am reușit să-mi mențin locul în clasament, la Categoria I, cu un timp de 3 minute și 43 de secunde.

Mulțumesc UniCredit Leasing pentru susținere, ne vedem la Poiana Brașov!"

 

Etapa III - Poiana Brasov

"Mereu mă bucur să văd mulți spectatori care ne susțin. Am avut ceva emoţii, mașina este încă nouă pentru mine, încă mă obișnuiesc cu tracțiunea pe spate, până acum am pilotat doar mașini cu tracțiune integrală. Traseul este unul de mare viteză, iar concentrarea trebuie să atingă cote maxime. Din fericire, nu am întâmpinat dificultăți tehnice și am fost la doar trei secunde distanță de primul loc, însă, în cazul meu, clasamentul rămâne neschimbat, fiind în continuare pe locul I. Sunt hotărât să-mi mențin locul în clasament.

Ne pregătim intens pentru etapa IV, de la Reșița, unde îmi doresc să mă întâlnesc cu cât mai mulți susținători!"

 

Etapa IV - Resita

"Etapa de la Reșita a fost una foarte grea, fiind un traseu de mare viteză, unde nu-ți permiți să nu fii atent, însă și un circuit spectaculos. Vremea frumoasă m-a ajutat și de data aceasta, iar noile frâne au funcționat perfect. Fiind foarte cald și asfaltul topit, cauciucurile au cedat spre finalul cursei, însă acest lucru nu m-a împiedicat să înregistrez cel mai bun timp, reușind o nouă performanță.

Aștept cu nerăbdare etapa următoare, care se va desfășura pe un traseu de poveste!"

 

Etapa V - Sinaia

"Etapa de la Sinaia este complet diferită față de cele anterioare, fiind singura cursă din campionat care se desfășoară pe un traseu integral urban, la Sinaia, în apropierea Muzeului Național Peleș. Traseul este unul deosebit, desfășurându-se pe drumul care urcă spre castele Peleș și Pelișor. Sunt din ce în ce mai aproape de trofeu, după ce am reușit să ocup locul I și în această etapă.

Mulțumesc UniCredit Leasing pentru susținere, ne vedem între 3 și 4 august la Cupa Mediaș!"

 

Etapa VI - Medias

Pentru mine, luna august a debutat cu etapa de la Mediaș, unde, la Categoria I, am obținut o nouă victorie, fiind și mai aproape de primul titlu de campion național la viteză în coastă. Deși vremea nu a fost la fel de prietenoasă ca în etapele anterioare, am obținut al treilea timp în prima zi de la Mediaș, iar duminică am urcat cele două manșe de concurs în doar trei minute și zece secunde.

Mulțumesc UniCredit Leasing pentru susținere!”

 

Etapa VII - Ranca

"Atmosfera de la curse este una cu adevărat specială, m-am simțit foarte bine zilele acestea. Mă bucur de rezultatele obținute și de popularitatea de care se bucură acest campionat

Ne vedem pe 21 septembrie la Câmpulung Muscel, alături de UniCredit Leasing!"

 

Etapa I - Rasnov

Dupa prima etapa in CNVCD, Mihai Leu a obtinut locul sase la general, trei la doua roti motrice si patru la clasa H4.

 

“Ma bucur ca am revenit in competitiile de motorsport si in special pe scaunul pilotului. Mi-a fost dor de emotia concursului, in toti acesti zece ani de pauza. Consider ca am reusit un rezultat bun, prin obtinerea locului sase la general si locului trei la doua roti motrice. Ma bucur ca am avut parte de o vreme buna, pe urcarea din Rasnov spre Poiana Brașov si sper sa obtin niste rezultate cat mai bune in restul sezonului” a declarat Mihai Leu, la finalul Trofeului Serus – Etapa I din Campionatul National de Viteza in Coasta Dunlop.

Spinning wheel animation

Loading

UniCredit Logo