Sanatatea si siguranta clientilor si angajatilor reprezinta o prioritate pentru UniCredit Leasing. Desi ne aflam in contextul starii de alerta, asiguram procesarea in conditii optime a tuturor cererilor operationale si continuam sa monitorizam activ situatia, actionand intotdeauna in interesul tuturor partilor implicate.

Informare solutii suspendare plati pentru persoane fizice conform OUG 37/2020, astfel cum a fost modificata prin OUG 227/2020:

 

Suspendarea obligatiilor de plata fata de UniCredit Leasing, reprezentand rate de leasing/credit, dobanzi si comisioane (”suspendarea platilor”) se aplica pentru contractele de leasing financiar si credit semnate anterior datei de 30.03.2020. Suspendarea platilor se acorda pentru o perioada cuprinsa intre 1 luna si 9 luni, conform solicitarii dumneavoastea. In conditiile in care in anul 2020 ati mai beneficiat de o suspendare in baza OUG 37/2020, cea de-a doua perioada de suspendare se va acorda pe o durata calculata astfel incat durata totala a suspendarii sa nu depaseasca 9 luni cumulat (prima perioada de suspendare din 2020 + a doua perioada de suspendare din 2021 nu vor depasi 9 luni impreuna).

 

Precizam ca pe perioada de suspendare costurile asociate finantarii, inclusiv cele privind asigurarea nu pot fi suspendate si continua sa fie emise conform scadentelor agreate initial in contractul de finantare.

 

Cererile de suspendare a ratelor in baza OUG 37/2020, astfel cum a fost modificata prin OUG 227/2020 pt fi depuse pana cel tarziu la data de 15.03.2021.

 

Mai jos puteti descarca modelul de formular tip pentru solicitarea de suspendare a ratelor aferent tipului de entitate pe care il reprezentati:

Persoana juridica

PFA, profesii liberale si alte forme de exercitare a profesiei

Persoana fizica

 

Pentru detalii complete privind conditiile de eligibilitate aplicabile in acest context puteti completa formularul de contact de mai jos si va vom suna noi in cel mai scurt timp posibil pentru a va furniza detaliile necesare. De asemenea ne puteti contacta la numarul de telefon *8252 sau *UCLC (apel cu tarif normal) sau 021 200 77 77, precum si pe adresa de e-mail infoclient@unicreditleasing.ro, iar consilierii nostril va vor asigur asistenta de care aveti nevoie.

ANEXA 5 CERERE SUSPENDARE PERSOANE JURIDICE OUG 227 PDF 77 kB Download
ANEXA 4 CERERE SUSPENDARE PFA OUG 227 PDF 74 kB Download
ANEXA 3 CERERE SUSPENDARE PERSOANE FIZICE OUG 227 PDF 71 kB Download

 

Masuri de protectie atunci cand ne faci o vizita in sucursala

 

Urmand indeaproape recomandarile autoritatilor si, totodata, standardele de siguranta stabilite in cadrul UniCredit Grup la nivel pan-european, am ajustat recomandarile privind interactiunea cu UniCredit Leasing si regulile pe care va rugam sa le respectati atunci cand mergeti intr-una dintre sucursalele noastre:

Intra in sucursala doar daca nu este aglomerat; daca sunt mai mult de 3-5 persoane inauntru, te rugam sa astepti afara.

Atunci cand intri in sucursala, precum si pe durata prezentei in locatie, trebuie sa porti masca de protectie.

Pastreaza distanta de cel putin 2 metri fata de alte persoane din jurul tau in interiorul sucursalei, dar si atunci cand astepti afara pentru a intra.

La intrarea in sucursala, se va masura temperatura corpului, iar accesul in locatie este permis doar daca temperatura nu depaseste 37.3ºC. Pentru masurarea temperaturii folosim mijloace adecvate, fara contact corporal, iar UniCredit Leasing nu stocheaza in niciun mod rezultatele. Pentru detalii privind prelucrarea datelor cu caracter personal, gasiti mai jos informatii:
Nota de informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal in scopul limitarii acesului in spatiile UniCredit Leasing Corporation IFN SA in contextul COVID-19
Nota de informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal in scopul limitarii acesului in spatiile UniCredit Insurance Broker SRL in contextul COVID-19
Nota de informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal in scopul limitarii acesului in spatiile UniCredit Leasing Fleet Management SRL in contextul COVID-19

Foloseste cu prioritate canalele digitale (gratuit):

Adresa de email infoclient@unicreditleasing.ro

Sectiunea Contul meu de pe www.unicreditleasing.ro

Colegii nostri sunt disponibili de luni pana vineri in intervalul orar 08:00 - 18:00 la numerele de telefon

+40 21 200 7777 (apel tarif normal in reteaua fixa Telekom Romania)

*8252 / *UCLC (apel tarif normal in retelele mobile Orange, RCS&RDS, Telekom România, Vodafone)

Te rugam sa citesti cu atentie si sa pui in aplicare recomandarile oficiale ale autoritatilor privind prevenirea infectiei cu Coronavirus (Covid-19).

Daca in aceasta perioada ai nevoie sa avizezi o dauna la asigurator, poti folosi cu prioritate, canalele digitale ale acestora.

ASIGURATOR AVIZARE DAUNE ONLINE
Allianz https://www.allianztiriac.ro/ro_RO/persoane-fizice/proces-de-dauna/dauna-asigurare-auto.html
Asirom https://asirom.ro/daune-online
Generali https://www.generali.ro/daune/auto/
Gothaer https://www.gothaer.ro/daune/
Groupama https://www.groupama.ro/avizare-daune-online
Omniasig https://www.omniasig.ro/formular-online-declaratie-daune.html
Uniqa https://daunerapide.uniqa.ro/
City Insurance Aplicatie iOS: https://apps.apple.com/app/id1487767035
Aplicatie Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=ro.riseapp.citysmart
https://cityinsurance.ro/daune/programare-daune/

Mai multe detalii despre avizarea daunelor gasesti aici.

Spinning wheel animation

Loading

UniCredit Logo