Actualizare Date

asistenta

UniCredit Leasing Corporation IFN SA desfasoara periodic o campanie de actualizare a datelor clientilor sai. Scopul nostru este acela de a respecta standardele uniforme la nivel de grup in ceea ce priveste confidentialitatea si prelucrarea datelor cu caracter personal.

Precizam faptul ca acest demers reprezinta o obligatie legala ce revine tuturor institutiilor financiare nebancare in conformitate cu Regulamentul BNR nr.9/2008 privind cunoasterea clientelei.

In acest sens, regasiti mai jos pasii de parcurs in vederea completarii si transmiterii integrale a formularelor catre UniCredit Leasing Corporation IFN SA:

  • Pentru clientii persoane fizice, va asteptam la oricare dintre sediile UniCredit Leasing IFN SA, in termen de 30 de zile de la data receptionarii prezentei, in vederea completarii formularului de actualizare a datelor (prezentarea actului de identitate este obligatorie).
  • Pentru clientii persoane juridice, asociatii, cabinete, PFA, alte forme de exercitare a profesiei, va rugam sa ne comunicati in termen de 30 de zile de la data receptionarii prezentei, la numarul de fax/adresa de email/adresa postala mentionata mai jos: formularul atasat completat, stampilat si semnat de reprezentantul legal, precum si o copie conforma cu originalul a actului de inregistrare actualizat (certificat de inregistrare, decizia organului competent, etc). Daca au intervenit modificari in structura actionariatului direct sau indirect al societatii dumneavoastra (fata de ultima situatie pe care ne-ati prezentat-o), va rugam sa ne oferiti detalii complete cu privire la toti actionarii/asociatii directi ai societatii dumneavoastra, precum si detalii complete cu privire la beneficiarii reali ai companiei dumneavoastra (persoanele fizice care detin in cele din urma, direct sau indirect, 25% + o actiune sau 25% din drepturile de vot + un vot din totalul drepturilor de vot in societatea dumneavoastra, regula fiind aplicabila la oricare dintre nivelurile directe si indirecte de detinere).

Puteti intra in posesia documentelor accesand urmatoarele link-uri sau la oricare dintre sediile noastre.

Pentru mai multe detalii, va stam la dispozitie la oricare dintre sediile noastre sau la:

ico_telTelefon: 021.200.77.77 – serviciul Relatii Clienti (luni – vineri, in intervalul orar 8:30–18:00);

ico_faxFax: 021.200.77.87

ico_email infoclient@unicreditleasing.ro

  • adresa de corespondenţă Sediul central UniCredit Leasing, Str. Ghetarilor, Nr.23 – 25, Sector 1, Bucuresti, cod postal 014106;

Va multumim si va asteptam!

Echipa UniCredit Leasing Corporation IFN SA