Asistenta rutiera gratuita

UniCredit Leasing extinde clientilor sai, in mod gratuit, serviciile de asistenta rutiera pentru autovehicule in Europa* (inclusiv Romania) de care beneficiaza pe perioada contractului.

Incepand cu data de 1 Octombrie 2013, toti clientii UniCredit Leasing care au incheiat un contract de leasing financiar pentru un autoturism, respectiv autoutilitara pana in 3.5 tone, beneficiaza gratuit, pe toata perioada contractului de leasing, de servicii de asistenta rutiera internationala – pentru zona Europa* (inclusiv Romania).

Serviciile de asistenta rutiera** constau in:

  • Asistenta (depanare) la locul de producere a evenimentului: pana de cauciuc, baterie descarcata, lipsa de combustibil, chei pierdute sau incuiate in autovehicul, defectiune electrica sau mecanica.
  • Tractarea autoturismului, pana la cel mai apropiat service auto de brand;
  • Continuarea calatoriei, respectiv transportul soferului, pasagerilor si al bagajelor, pana in tara de origine sau pana la destinatia initiala a calatoriei;
  • Cazarea hoteliera; la cerea beneficiarului, este oferita inca din prima zi de avarie a autovehiculului pentru maxim 3 nopti.
  • Autovehicul de inlocuire; la cerea beneficiarului, este asigurat un autovehicul pe o durata de pana la 3 zile.
  • Serviciul de taximetrie; in cazul in care defectiunea, accidentul sau coliziunea au avut loc la o distanta mai mare de 50 km de domiciliul permanent al beneficiarului, se ofera serviciul de transport in regim de taxi.

Beneficiile de mai sus sunt completate cu un pachet de servicii privind managementul accidentului.

*Europa: Andora, Austria, Belgia, Bosnia-Herzegovina, Bulgaria, Ceuta, Republica Ceha, Croatia, Denemarca, Finlanda, Franta, Germania, Gibraltar, Grecia, Ungaria, Irlanda, Italia, Liechtenstein, Luxembourg, Malta, Monaco, Norvegia, Olanda, Polonia, Portugalia, Romania, San Marino, Serbia & Muntenegru, Slovacia, Slovenia, Spania (continentala), Suedia, Elevetia, Turcia (sectorul European), Marea Britanie, Statul Cetate Vatican

** Pentru detalii si conditiile de prestare ale acestor servicii, va rugam sa consultati aceasta brosura.

In cazul producerii unui accident sau aparitiei unei avarii la autovehiculul dumneavoastra, puteti apela 24 de ore din 24 numarul de telefon: +40314052120