Despre noi

UniCredit Leasing Corporation IFN S.A. – Numărul 1 pe piaţa de leasing din România

UniCredit Leasing Corporation IFN SA este liderul pieţei autohtone de leasing. Compania face parte grupul financiar UniCredit România, alături de UniCredit Țiriac Bank și UniCredit Consumer Financing, oferind o paletă completă de servicii și produse financiare clienţilor săi.

UniCredit Leasing Corporation IFN S.A. oferă finanţare prin contracte de leasing financiar şi operaţional, cu o durată medie cuprinsă între 12 şi 60 luni, în următoarele domenii: leasing de echipamente industriale, leasing de autovehicule, leasing imobiliar, leasing de tip “sale and lease back” (vânzare cu răscumpărare prin leasing) şi leasing public.

Pe lângă servicii adiţionale acestor mari domenii de leasing, UniCredit Leasing Corporation pune la dispoziţie şi brokerajul în asigurări, prin intermediul companiei afiliate, UniCredit Insurance Broker. De asemenea, compania UniCredit Leasing Fleet Management oferă leasing operaţional precum şi serviciul de gestionare a flotelor de autovehicule.

Grupul internaţional UniCredit are în prezent peste 147.000 de anagajati și 8.700 de sucursale.

Cu o puternică identitate europeană, UniCredit este fidel orientării către o prezenţa solidă și o poziţie strategică în Europa Centrală și de Est.

RESURSE:

Prezentarea companie UniCredit Leasing (pdf)